Close

Ipari világítás

Ipari LED világítás gyártása, forgalmazása - BERTON Világítástechnika

Az általános világításon belül külön követelmények vonatkoznak a munkahelyi világításra, így az jól elkülöníthető kategóriát képez.

A munkahelyi világításokon belül az ipari világítás fontosabb követelményeit az MSZ-EN 12464-1 és MSZ-EN 12464-2 (Fény és világítás. Munkahelyi világítás. Belső téri és szabadtéri munkahelyek) szabványokban jól meghatározott.

Általánosságban a munkahelyi világítással szemben alapvető követelmény a megfelelő megvilágítási szint (luxban kifejezve (Emin), a színvisszaadási index (CRI vagy Ra) és a maximális káprázási értékek (UGR – Unified Glare Rating) biztosítása. Mindezek az értékek iparág és tevékenység függőek, melyeket a szabvány jól elkülönít.

Ha a fenti szabványok minimum követelményeit a világítási rendszerünk teljesíti, akkor 90%-ban biztosak lehetünk abban, hogy az üzemi világításunk megfelelő, és a dolgozók igényeit kielégíti.

Az ipari világítással szemben támasztott egyéb, a szabványban nem részletezett szempontokról az „Ipari LED-es világítás” oldalunkon talál további információkat.

Cégünk ipari világítótesteit megtekintheti itt: http://bertonlighting.hu/kategoria/termekek/ipari-es-kulteri/

Scroll Up
Ajánlatkérés
close slider

Név

Email cím

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

Ellenörző kód

Kérjük minden mezőt töltsön ki. Köszönjük!