Close

Kiskereskedelmi egységek (boltok) világítása

Boltok megvilágításának tervezésénél az üzletre jellemző áru típusát (ruha, élelmiszer, ékszer, gyógyszertár, stb.), az üzlet árfekvését/jellegét, valamint az üzleten belül fizikailag elhatárolható területeket (próbafülke, kirakat, pénztár, eladótér, hátsó helységek) kell figyelembe venni. Ezek összessége fogja meghatározni a megvalósítandó megvilágítási értéket / egyenletességet, káprázási tényező maximumát, színvisszaadást, direkt / indirekt fény arányait, kiemeléseket / hangsúlyokat, a lámpatestek elhelyezését, fényszögét, színhőmérsékletét és egyéb műszaki paramétereket.

Cégünk több tucat hazánkban, Ausztriában és Németországban működő, különböző jellegű kereskedelmi egységek világítását tervezte és kivitelezte. Üzlethelységekben már meglévő, hagyományos (fénycsöves, kompakt fénycsöves, halogén, fémhalogén) világítási rendszereket jellemzően 1-3 éven belüli megtérülési idővel képes korszerüsíteni. A villamos áram fogyasztás és karbantartási igények csökkentése mellett javítani tudunk az üzletben található fényminőségen. Ez pozitívan hat a vásárlók üzletben eltöltött idejére és vásárlási kedvére.

Ügyfeleink igényeit és a fent említett szakmai megfontolásokat figyelembe véve díjmentesen felmérjük és megtervezzük üzlete világítását és/vagy javaslatot teszünk egy ésszerű korszerűsítésre.

A döntés-előkészítést fényméretezéssel és megtérülési számítással támogatjuk. Igény esetén a javasolt fényforrásokat és világítótesteket üzembe helyezzük üzletében 1-4 hetes tesztidőszak erejéig.

Keressen minket a “Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségeken, vagy töltse ki az “Ajánlatkérés” menüpont alatti rövid kérdőívünket.

 

Scroll Up
Ajánlatkérés
close slider

Név

Email cím

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

Ellenörző kód

Kérjük minden mezőt töltsön ki. Köszönjük!