Close

Kültéri LED világítás

Ipari LED világítás gyártása, forgalmazása - BERTON Világítástechnika

 

 

 

 

Kültéri LED-es világítás kialakítására ugyanazok a szabályok és előírások vonatkoznak, mint a hagyományos lámpatestek esetén. Attól függően, hogy közterület  vagy magánterület megvilágításáról van szó, az

Ipari LED világítás gyártása, forgalmazása - BERTON Világítástechnika

MSZ EN 13201 (Útvilágítás) vagy a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendeletben foglaltaknak kell megfelelni. Az MSZ EN 12464-2 ( Fény és világítás. Munkahelyi világítás. 2. rész: Külső téri

Ipari LED világítás gyártása, forgalmazása - BERTON Világítástechnika

munkahelyek) szabvány előírásait is érdemes figyelembe venni a tervezésnél, bár ez a szabvány nem kötelező érvényű hazánkban.

Cégünk többek között professzionális kültéri, irodai és ipari LED-es világítótestek gyárt a Csepel Művek Ipari Parkban magas műszaki tartalommal és 5 év jótállással. Termékeinkbe magas fényhasznosítású (140-170 lm/W @ Tc=25°C) Nichia, Bridgelux, vagy Epistar LED-eket és 90-94%-os hatásfokú, 0.95-0.99 teljesítménytényezőjű meghajtó elektronikákat építünk be annak érdekében, hogy minimalizáljuk ügyfeleink villamosáram fogyasztását és karbantartás költségeit.

Ügyfeleink igényeit és a fent említett szabvány szabványokban javasolt előírásokat (pl.: káprázás korlátozás, megvilágítási szint, megvilágítási egyenletesség, színvisszaadási index) figyelembe véve díjmentesen felmérjük és megtervezzük telephelye kültéri világítását.

A döntés-előkészítést fényméretezéssel és megtérülési számítással támogatjuk. Igény esetén a javasolt fényforrásokat és világítótesteket üzembe helyezzük 1-4 hetes tesztidőszak erejéig.

Több mint 300 megvalósult  (köztük több PLC vezérelt kültéri) projekt tapasztalatával,  támogatni tudjuk a korszerűsítési folyamat egyes részeiben, vagy elejétől a végéig (a felméréstől, a kivitlezésen át a karbantartásig). Keressen minket a “Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségeken, vagy töltse ki az “Árak” menüpont alatti rövid kérdőívünket.

Scroll Up
Ajánlatkérés
close slider

Név

Email cím

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

Ellenörző kód

Kérjük minden mezőt töltsön ki. Köszönjük!