Referenciák


Raktárak megvilágítása

Raktárak

Raktárak világítására sokszor kevesebb figyelem jut, mint a termelő területek világítására, pedig a megfelelő raktári világítás erősen befolyásolja a dolgozók munkavégző képességét, energiaszintjét és közérzetét. Nagyon egyszerű ökölszabályok betartásával fizikai és szellemi vonatkozásban is a munkavállalókat támogató fényviszonyokat lehet (és kell) létrehozni. Tekintse meg referenciáinkat!
Csarnok- és Üzemvilágítás

Csarnok- és Üzemvilágítás

Több száz zöldmezős és korszerűsítési beruházást valósítottunk meg ipari csarnokokban, termelőegységekben az ország egész területén. Az objektum egyedi paramétereit és a konkrét tevékenységet figyelembe véve tervezzük meg és telepítjük a világítóberendezéseket. Ahol érdemes, ott szenzorokkal okosított/kiegészített rendszert telepítünk.
Irodák és irodaházak világítása

Irodák és irodaházak

Országszerte számtalan cég irodájában valósítottunk meg világításkorszerűsítést. Referenciáink között vannak komplett irodaházak is.
Kiskereskedelem (boltok) világítása

Kiskereskedelem (boltok)

A vásárlók hangulatát, közérzetét és vásárlókedvet megfelelően megtervezett és telepített világítással pozitívan befolyásolhatjuk.
Vendéglátás, szálloda világítása

Vendéglátás, szálloda

Vendéglátóipari egységekben elsősorban a megvilágítási értékek és a színhőmérséklet helyes megválasztásával tudunk pozitívan hatni a vendégek hangulatára.


Kapcsolat

BERTON Világítástechnika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-333618
Adószám: 13651974-2-43
Cím:1211 Budapest, Hőerőmű utca 4

Nyitvatartás:
hétfő – péntek: 8:00 – 16:30