Termékeink

nagy led gyártók

Gyártóként a nevünket adjuk termékeink és szolgáltatásaink mellé. Vevőink akkor elégedettek, ha telepítés után gondtalanul működtethetik a világítást, de az is fontos számukra, hogy a megvásárolt világító berendezések szervizelhetősége évtizedek múltán is fennálljon.

Annak érdekében, hogy lámpatesteink szervizelhetősége hosszú távon biztosított legyen, termékeinket nemzetközileg szabványosított részegységekből építjük fel.

A kritikus komponensek (pl. tápegységek, LED modulok, optikai elemek) olyan nagy, multinacionális komponensgyártóktól származnak, akiknek a termékei megfelelnek a Zhaga szabványoknak és így egymással csereszavatosak.

További előnye a Zhaga-kompatibilis alkatrészekből történő építkezésnek, hogy lámpatesteink szervízelését vagy felújítását nem csak mi, hanem más szakcég is el tudja végezni.

Zhaga-ról bővebben

 

led modul
Zhaga szabvány LED modul 3x11db fényforrással (szabványosított a méret, a csatlakozók, vezetékek és furatok helye/mérete)

led modul
3x11 SMD LED-del ültetett modullal kompatibilis optikai elem (szabványosított a méret, a lencsék mérete/elhelyezkedése, a csatlakozók, vezetékek és furatok helye/mérete)

Hasznos információk:

a Zhaga Konzorciumról

 

 

Kapcsolat

BERTON Világítástechnika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-333618
Adószám: 13651974-2-43
Cím:1211 Budapest, Hőerőmű utca 4

Nyitvatartás:
hétfő – péntek: 8:00 – 16:30