Rólunk

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk 2011 óta megbízható, professzionális LED-es lámpatesteket gyárt az alábbi területekre:

  • ipari
  • irodai
  • sport célú
  • szállodai/vendéglátóipari
  • bolti (shop)
  • kültéri és építészeti

Az elmúlt 10 évtizedben több ezer projektet valósítottunk meg ezeken a területeken.


Referenciáink 

 

Célunk, hogy ügyfeleinknél olyan élettereket hozunk létre, amelyek a benne élők, dolgozók igényeit, világítástechnikai elvárásait, takarékos és hatékony működés mellett szolgálják ki.

Gyártóüzemünk a Csepel Művek területén található. Termékeinket a világ vezető LED, elektronika, optika és egyéb alkatrészgyártók bevonásával fejlesztjük ki.

Gyártói filozófiánknak megfelelően u.n. Zhaga kompatibilis alkatrészekből építjük meg világító berendezéseinket, hogy azok hosszú távú karbantartása biztosított legyen.

Zhaga-ról bővebben

 

Zhaga

 A gondos termékfejlesztésnek és a magas minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően LED-es lámpatesteinkre 3, 5 illetve 7 év garanciát biztosítunk (típustól függően). 

Szolgáltatásunk teljes körű a tervezéstől a kivitelezésig, de esetenként kiterjed a világítóberendezések hosszú távú karbantartására is. Minden helyszín más ezért megoldásunkat és ajánlatunkat minden ügyfelünkre testre szabottan, gondos tervezés után készítjük el. Lehetőséget biztosítunk termékeink térítésmentes kipróbálására, annak érdekében, hogy „zsákba macska” mentes vásárlást biztosítunk megrendelőink számára.

 

Cégtulajdonos és fia

Energiafigyelő cikk cégünkről is elérhető már az oldunkon

Cikk elolvasása

 

 


Kapcsolat

BERTON Világítástechnika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-333618
Adószám: 13651974-2-43
Cím:1211 Budapest, Hőerőmű utca 4

Nyitvatartás:
hétfő – péntek: 8:00 – 16:30