Tudástár

Modern LED Csarnokvilágítók: Hatékonyság, Kényelem és Káprázásmentes Világítás

Parkoló Világítás

Üdvözöljük a Berton Világítástechnika Kft weboldalán, ahol innováció és hatékonyság találkozik a világítástechnika terén. Cégünk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú, energiatakarékos és környezetbarát megoldásokat kínálja ügyfeleinek

LED-es Fényvetők: Modern Megoldások a Hatékony Világításhoz

A ledes fényvető, vagy ahogy sokan ismerik, a LED-es reflektor, ma már az egyik legnépszerűbb és legkorszerűbb megoldás a hatékony világítás terén. De mi is pontosan a fényvető? Egyszerűen fogalmazva, a fényvető egy olyan beállítható helyzetű lámpatest, amely a fényáramát korlátozott térszögben bocsátja ki. Ezáltal lehetőség van a fény pontos irányítására, legyen szó akár szimmetrikus vagy aszimmetrikus fényeloszlásról.
világítás korszerűsítés

A sikeres világításkorszerűsítés titka

Írásunkat iparágtól és a helyszíntől függetlenül minden olyan cégnek ajánljuk, akik a világítás korszerűsítése előtt állnak.
érintésvédelmi osztályok

Lámpatestek típusai

A fényforrásokhoz hasonlóan, számtalan jellemző alapján kategorizálhatjuk a lámpatesteket. A 2.1-es szekcióban láthattuk, hogy a lámpák csoportosításánál a működési elv szerint alkottunk fő kategóriákat.


Kapcsolat

BERTON Világítástechnika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-333618
Adószám: 13651974-2-43
Cím:1211 Budapest, Hőerőmű utca 4

Nyitvatartás:
hétfő – péntek: 8:00 – 16:30