Szolgáltatásaink

Legyen az Ön cége is birtokosa egy modern világítási rendszernek, amely növeli a dolgozók hatékonyságát és elégedettségét. Világítástechnikai korszerűsítési projektjéhez vagy zöldmezős beruházásához igényeihez igazodó, teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk a munkahelyi világítás szabványossági felülvizsgálatától kezdve, a tervezésen és kivitelezésen át egészen a karbantartásig.

Felmérés

A helyszíni felmérés során alaposan megvizsgáljuk a meglévő világítást és az ott zajló tevékenységeket, munkafolyamatokat. Az összegyűjtött információk alapján kidolgozunk egy új világítási tervet, amely nemcsak hatékonyan szolgálja a dolgozók kényelmét, hanem teljes mértékben megfelel a vonatkozó szabványoknak is.

Bővebben
Világítás tervezés professzinálisan

Tervezés

Újonnan épülő és meglévő objektumok világítási (korszerűsítési) terveit szakmai alapossággal, a hely sajátosságait és ügyfeleink igényeit figyelembe véve készítjük el.

Bővebben

Gyártás

Csepeli üzemünkben kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával megbízható LED es világítótesteket gyártunk ipari, irodai, kültéri és sport célú felhasználásra. Emellett egyedi igényekre szabott megoldások tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Bővebben
Termékfejlesztés és gyártás

Telepítés

Az Ön igényeit és a kivitelezési helyszín sajátosságait figyelembe véve, személyre szabott telepítési szolgáltatást nyújtunk országszerte.

Bővebben
világítás telepítés

Karbantartás / Szervíz

Akár eseti, akár hosszú távú megbízásról van szó, gondoskodunk világítási rendszerének karbantartásáról, hogy Ön és kollégái teljes mértékben a munkájukra koncentrálhassanak. LED es lámpatestek felújítását és szervizelését is vállaljuk.

Bővebben

Utógondozás

A használat során felmerülő észrevételek alapján finom hangoljuk a világítási rendszer egyes elemeit, hogy maximális dolgozói és vezetői elégedettséget érjünk el.

Bővebben